Стартъп работилница с Димитър Караиванов и Ангел Ангелов започна днес в

...
Стартъп работилница с Димитър Караиванов и Ангел Ангелов започна днес в
Коментари Харесай

Започна обучение за начинаещи предприемачи в Димитровград

Стартъп работилница с Димитър Караиванов и Ангел Ангелов стартира днес в Димитровград. Бизнес инкубатора предлага образование за начинаещи бизнесмени с готовност да развият личен бизнес. Практическата самодейност е подкрепена от кмета на община Димитровград Иво Димов.
Под управлението на опитни ментори в три поредни уикенда участниците в програмата ще развият новаторски умения и ще бъдат осведомени с методите за основаване на сполучлива компания. Най-добрите бизнес хрумвания ще бъдат оценени от жури и ще могат да аплайват по гранд от по 5000лв., а в следваща стъпка капиталовия билет може да доближи 25 000 евро.
Първи наставник в инкубатора за стартъпи е един от най-успешните мениджъри в  България, който ръководи капиталов фонд за 15.6млн. евро. Ангел Ангелов е финансов анализатор, съветник и консултант с опит в оценяването на компании и бизнес планирането в разнообразни промишлености в браншове като технологии, връзки, зелена сила, произвеждане. Специализирал се в работата със стратегически и частни вложители, взел участие във финансови покупко-продажби в Европа, Азия и Съединени американски щати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР